Nové úlovky #3

4. 12. 2021

Jsem tu zas po nějaké době s novýma přírustkama. Tentokrát jsem se

Pokemon mini

Pokud bych měl udělit cenu za nejroztomilejší herní konzoli, rozhodně bych označil Pokémon mini. To že je konzole? Ano, jedná se o nejmenší herní konzoli na cartridge vyrobenou společností Nintendo. Tuhle parádu jsem zahlédl na prodej v příspěvku ve facebookové skupině Klub hráčů – staré hry a konzole. V příspěvku byl nabídnut také Gameboy Color, o který jsem však zájem neměl. I přesto, že jsem příspěvěk viděl 5 minut po zvěřejnění, bylo více zájemců. Nakonec se prodejce rozhodl prodat konzole zvlášť a tak ke putovala mě kráska ve fialové Smoochum barvě. Součásti toho byla hra Pokémon Party mini a celé mě to vyšlo na 1400 korun a poštovné.

NES Four score

Na marketplacu jsem tentokrát narazil na herní příslušenství k první stolní herní konzoli NES od Nintenda. Jednalo se o Four score, ke kterému je možné připojit až 4 ovladače a hrát tak hry pro 4 hráče. Na programu mám minimálně autíčka R.C. Pro-Am 2. Prodejce byl náhodou z již zmíněné skupiny, takže jsme se rychle domluvili a ještě ten den mi poslal a to za cenu 400 a poštovné.

Aukro nákupy

Poslední dobou moc na Aukru nenakupuji. Nevím proč, ale někteří lidé začali podivně přeplácet staré hry a konzole. Nedávno jsem měl zájem o hry na N64, nicméně je někdo přeplatil. O pár dní později jsem zahlédl příspěvek ohledně nákupu těchto her. Sám nakupující uznal, že hry přeplatil a že si už dá příště pozor a nenechá se jentak ztrhnout. Moje rada? Dávejte si bacha, řekněte si své maximum a nechoďte přes.

Preparing website...